Nyttige tips for innholdsskapere

Ved å kombinere ny kunnskap med mer enn 20 års erfaring med å skrive tekster og utvikle visuelt innhold for nettet, deler jeg min kompetanse med nye og erfarne innholdsskapere i en blogg kalt Nettdesigneren.

Den pågående digitale transformasjonen trigger min nysgjerrighet på hvilke endringer og nye muligheter vi får med ny teknologi. Mye skjer innen mange områder, og AI er allerede i ferd med å endre hvordan mange jobber utføres. Det er mye å holde rede på.

Temaet «Twenty Twenty-Four»

Twenty Twenty-Four, a WordPress block based theme

Endelig fant jeg rollen for dette nettstedet. Fra å være mitt HTML- og CSS-testområde, er det nå transformert til en kodefri blogg basert på WordPress’ blokkbaserte tema «Twenty Twenty-Four».

Dette nettstedet ble opprettet for mange år siden som et resultat av min interesse for webdesign og webutvikling. På den tiden var det nødvendig å bruke HTML for å lage statiske websider og serverteknologi (f.eks. PHP) for å lage dynamiske. Så jeg brukte nettstedet hovedsaklig for å teste og lære.

Med fulltidsjobb som in-house webredaktør og webmaster, oppfølging av mine to fantastiske gutter samt en hobby som amatørmusiker i et lokalt korps, ble det lite tid igjen til å teste og lære. Og nettstedet ble lagt på is.

Om forfatteren

Om forfatteren

Jeg heter Kristina Lausund, og har vært ansatt i produksjons-, nettverks- og gründerbedrifter innen salg, kundeservice, innkjøp og kommunikasjon i mer enn 30 år.

Etter å ha skrevet tekster og utviklet visuelt innhold for nettet i mer enn 20 år, har jeg tilegnet meg kunnskap om hvordan kombinere tekst med bilder, grafikk, lyd eller video for å tiltrekke og engasjere ulike målgrupper.

Som innholdsdesigner og innholdsskaper bruker jeg WordPress både til å organisere innholdet og bygge nettstedet. Du finner mer informasjon på lausund.no.