Top banner

Nyttige tips for innholdsskapere

Den pågående digitale transformasjonen trigger min nysgjerrighet på hvilke endringer og nye muligheter vi får med ny teknologi. Mye skjer innen mange områder, og AI er allerede i ferd med å endre hvordan mange jobber utføres. Det er mye å holde rede på.

Ved å kombinere ny kunnskap med mer enn 20 års erfaring med å skrive tekster og utvikle visuelt innhold for nettet, deler jeg min kompetanse med innholdsskapere i en blogg kalt Nettdesigneren.

Temaet «Twenty Twenty-Four»

Twenty Twenty-Four, a WordPress block based theme

Endelig fant jeg rollen for dette nettstedet. Fra å være mitt HTML- og CSS-testområde, er det nå transformert til en kodefri blogg basert på WordPress’ blokkbaserte tema «Twenty Twenty-Four».

Dette nettstedet ble opprettet for mange år siden som et resultat av min interesse for webdesign og webutvikling. På den tiden var det nødvendig å bruke HTML for å lage statiske websider og serverteknologi (f.eks. PHP) for å lage dynamiske. Så jeg brukte nettstedet hovedsaklig for å teste og lære.

Med fulltidsjobb som in-house webredaktør og webmaster, oppfølging av mine to fantastiske gutter samt en hobby som amatørmusiker i et lokalt korps, ble det lite tid igjen til å teste og lære. Og nettstedet ble lagt på is.

Om forfatteren

Om forfatteren

Jeg heter Kristina Lausund, og har vært ansatt i produksjons-, nettverks- og gründerbedrifter innen salg, kundeservice, innkjøp og kommunikasjon i mer enn 30 år.

Etter å ha skrevet tekster og utviklet visuelt innhold for nettet i mer enn 20 år, har jeg tilegnet meg kunnskap om hvordan kombinere tekst med bilder, grafikk, lyd eller video for å tiltrekke og engasjere ulike målgrupper.

Som innholdsdesigner og innholdsskaper bruker jeg WordPress både til å organisere innholdet og bygge nettstedet. Du finner mer informasjon på lausund.no.